Trompetles Online Reviews

Lees hier onze reviews

Trompetles met 68 jaar? Ik dacht waarom niet, je bent toch nooit te oud om te leren.

Ik vond trompet altijd al het mooiste instrument maar ben er (helaas) nooit aan begonnen om het te leren. Dit had met diverse omstandigheden te maken; drukke werkzaamheden, heel veel hobby’s waaronder bassist bij diverse hobbybands.

 

Basiscursus aangevraagd en begonnen met de lessen. Dankzij de duidelijke aanwijzingen en uitleg al na een paar lessen een melodietje kunnen spelen is toch te gek.

 

Bart is een geweldige leraar en zijn feedbacks (wel doen bij de lessen ) zijn er mede verantwoordelijk voor dat het zo goed gaat. Ook voor technische vragen kun je bij hem terecht en krijg je de juiste antwoorden, grote klasse. 

Donny, 68 jaar, 6 weken les.

Ik heb al een lange tijd trompet willen leren spelen. Omdat er deze tijden alle muziekscholen gesloten zijn dacht ik dat ik zelfstandig kon gaan beginnen. Na het kijken van wat YouTube video's kwam ik er al achter dat de technieken elke keer anders worden uitgelegd.


Toen kwam ik op deze site terecht waar je online trompetles kan krijgen. Dit was de perfecte oplossing voor mij. Hier kon ik zeker weten op een goede manier mijn trompet carrière beginnen. Na 4 weken les heb ik al veel geleerd over de trompet en heb ik nog meer motivatie gekregen om door te gaan met spelen. Al met al is dit een goed adres om trompetlessen te nemen.

Antoine (20 jaar)

Ik heb de trompet-cursus van 4 weken gevolgd bij Bart en ik heb in deze tijd heel veel geleerd. De filmpjes die Bart heeft gemaakt zijn heel duidelijk en rustig, waardoor je het instrument stap voor stap leert kennen. De feedback die ik heb gekregen op de filmpjes die ik naar hem heb gestuurd was ook heel uitgebreid: op elk onderdeel schreef hij duidelijk wat er goed en wat er minder goed ging.


Kortom, ik heb enorm veel gehad aan Bart zijn online-cursus. Ik kan nu al de basis liedjes spelen op de trompet, een instrument die ik voor deze 4 weken nog nooit had aangeraakt. Ik ben erg enthousiast over de trompet, dus ik denk zeker dat ik de huurtrompet van Bart ga overkopen! Dankjewel Bart! 

Lieke, 17 jaar

Ritme, snelheid en opbouw van de lessen zit erg goed in elkaar en maken het eenvoudig mogelijk om naast een fulltime baan op een speelse manier trompet te leren spelen. Duidelijke videos waarin Bart goed uitlegt wat de bedoeling is zorgen er voor dat ik in een paar lessen noten kon lezen en eenvoudige liedjes wist te spelen. Dit was erg motiverend en met name de helder feedback op mijn resultaten heb ik als erg nuttig ervaren. Dit is voor mij de ideale manier om muziek te leren spelen en kan het iedereen aanraden.

Jeroen, 57 jaar jong en nog nooit een instrument gespeeld

Met veel plezier heb ik de Trompetles Online Basis gevolgd. Eerder had ik zelf al een poging gedaan om trompet te leren spelen, maar daar kwam ik niet ver mee. Met de duidelijke instructies en oefenschema's van Bart kom je stapje voor stapje veel verder. Je leert je instrument kennen, hoe je de noten 'maakt' en al snel speel je kleine liedjes vanaf notenschrift. Ik ga verder met de vervolgcursus.. Wim (50)

Wim, 50 jaar