Page content

Trompetles Utrecht | De manier om trompet te leren spelen

Trompetles Utrecht | De manier om trompet te leren spelen

Trompetles Utrecht. Daar gaat deze blog over. Woon je in Utrecht en wil je trompetles gaan volgen? Of speel je al een tijd trompet en wil je de lessen weer oppakken? Dat kan ! Voor kinderen en volwassenen zijn er mogelijkheden.

Waar kan ik de trompetles Utrecht volgen?

Er zijn nog mogelijkheden in de leslocatie in Utrecht. Het adres is: Makassarstraat 84, dat is een vrijstaand gebouw. De studio is makkelijk bereikbaar met de fiets of met de auto. Je kan er gratis parkeren voor de deur. Ook voor trombone les en tuba les.

Introductiecursus

Lees meer op de website en volg de introductiecursus. Dat zijn 6 individuele wekelijkse lessen met gratis leen-instrument en gratis map met oefenmateriaal.

Comment Section

0 reacties op “Trompetles Utrecht | De manier om trompet te leren spelen

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen:

Stimulerend, enthousiasmerend en gezellig…

Ik heb me in een beetje een impulsieve bui deze zomer opgegeven voor een proefles bij Bart, en zijn enthousiasme werkte meteen heel aanstekelijk. In de lessen komt alles aan bod, maar wordt het meeste tijd besteed aan het spelen zelf en dat is natuurlijk het leukst.
Bart weet je ook steeds weer een stapje verder te laten gaan, waardoor je (zelfs als absolute beginner) snel vooruitgang boekt. Ik ben voorafgaand aan een les steeds weer benieuwd met wat voor nieuws ik na de les weer thuis zal komen. Kortom: stimulerend, enthousiasmerend én gezellig, echt een aanrader! Rivkah, 30 jaar