Page content

Trompet leren spelen (les) in Leidsche Rijn Vleuten de Meern

Trompet leren spelen (les) in Leidsche Rijn Vleuten de Meern

Woon je in Leidsche Rijn Vleuten de Meern en wil je trompet les gaan volgen? Of speel je al een tijd trompet en wil je de lessen weer oppakken? Dat kan ! Voor kinderen en volwassenen zijn er mogelijkheden.

Waar kan ik de lessen volgen?

Er zijn nog mogelijkheden in de leslocatie in Utrecht. Dat is in Utrecht West. De studio is makkelijk bereikbaar met de fiets of met de auto via de A2. Gratis parkeren voor de deur. Ook voor trombone les en tuba les.

Leidsche Rijn Vleuten de Meern

Lees meer op de website en volg de introductiecursus. Dat zijn 6 individuele wekelijkse lessen met gratis leen-instrument en gratis map met oefenmateriaal.

Comment Section

0 reacties op “Trompet leren spelen (les) in Leidsche Rijn Vleuten de Meern

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen:

Stimulerend, enthousiasmerend en gezellig…

Ik heb me in een beetje een impulsieve bui deze zomer opgegeven voor een proefles bij Bart, en zijn enthousiasme werkte meteen heel aanstekelijk. In de lessen komt alles aan bod, maar wordt het meeste tijd besteed aan het spelen zelf en dat is natuurlijk het leukst.
Bart weet je ook steeds weer een stapje verder te laten gaan, waardoor je (zelfs als absolute beginner) snel vooruitgang boekt. Ik ben voorafgaand aan een les steeds weer benieuwd met wat voor nieuws ik na de les weer thuis zal komen. Kortom: stimulerend, enthousiasmerend én gezellig, echt een aanrader! Rivkah, 30 jaar