Trompetles Online voor beginners

Beginner? Volg de trompetles online Basis-cursus !

De beginners trompetles online basiscursus, wat is dat?

Voor beginners heb ik de Trompetles Online Basis-cursus ontwikkeld. Het is een 4 tot 8 weekse online cursus met alle juiste trompettechnieken, notenlezen, liedjes en verschillende vormen van feedback door de docent. Juist door de feedback is het meer dan alleen maar video-uitleg, je krijgt ook echt tips en tricks die bij jouw situatie passen.

Online trompetles voor beginners , wat ga je leren?

Wil jij later in een band trompetspelen?

Als je later in een band wilt spelen en misschien wel optreden met de band? Start dan met deze online cursus. Je leert noten lezen en de basis van samenspelen.

Wil je leuke en bekende liedjes spelen?

In de cursus zitten vanaf het begin leuke liedjes. Omdat je alles in het begin nog moet leren, zijn de liedjes bewust eenvoudig gehouden.

Kan iedereen trompet leren spelen?

De lessen zijn zo opgezet, dat iedereen het kan volgen: Kinderen vanaf 8 jaar (wel met hulp van je ouders!), volwassenen, studenten, gepensioneerden. Iedereen kan het leren!

Ideaal als de muziekschool ver weg is!

Als je ver van de muziekschool woont of opziet tegen het reizen (en parkeren!) voor je les, dan is de Online Cursus ideaal. Je verliest geen reistijd en kan de video's op je gemak terugkijken.

Lees alle features van deze complete cursus

Trompetles online video

Trompetles Online - A. Video's

4 weken lang ontvang je Iedere week een uitgebreide instructievideo. Hier krijg je een rustige en duidelijke uitleg over de verschillende onderwerpen. Het is een stap-voor-stap methode gebaseerd op meer dan 12.000 uur ervaring als docent en het gebruik van meer dan 100 lesboeken. In de video's leer je noten lezen, basistechniek en je eerste liedjes spelen.

korte vragenlijst

Trompetles Online - B. Korte vragenlijst

Na het bekijken van de video krijg je een eenvoudige en korte vragenlijst. Ik kijk je antwoorden na en geef er op- en aanmerkingen op. Het is mijn bedoeling dat je alle onderdelen van de instructievideo's zo goed mogelijk begrijpt en daar helpen de korte vragen enorm mee. 

zelf trompet leren spelen

Trompetles Online - C. Zelf aan de slag

Na de video's en de vragen ga je zelf aan de slag. Je krijgt oefenmateriaal en een eenvoudige instructie hoe je hier zelf mee kan oefenen. De bedoeling is dat je iedere dag 15-20 minuten zelf thuis trompet gaat spelen. 

Trompetles online feedback

 Trompetles Online - 4. Persoonlijke feedback (optie)

Aan het eind van iedere week oefenen stuur je een filmpje van jezelf naar mij op. Daar geef ik via de email persoonlijke feedback op. Zo weet je precies hoe je het doet: Wat doe je goed en wat kan je nog verbeteren. De meeste deelnemers hebben hier heel veel aan omdat het een persoonlijke begeleiding is. Dat vind ik als docent ook erg belangrijk.

trompetles online - huurtrompet

Geen trompet? We sturen een trompet naar je op !

Voor slechts 35,- huur je een goede trompet bij de cursus. We sturen een trompet naar je op. Zo kan je vrijblijvend proberen of het bij je past en start je zonder materiaalpech aan je nieuwe hobby. Na 60 dagen kan je hem weer terugsturen of overnemen als je verder wilt gaan. No problem!