arrow_drop_up arrow_drop_down
Online trompet leren spelen

Online trompetles

Ruim 5 jaar ONLINE specialist 

De tekst hieronder gaat over de cursus voor starters.

Speel je al trompet en wil je les via Skype of Facetime, kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Online trompetles van Bart

Online trompetles van Bart

Online trompetles en online trompet leren spelen kan je hier leren. Mijn naam is Bart Neuvel, Ik ben (online) trompetleraar, trompettist en oprichter van Bart Neuvel Music. Sinds 2006 geef ik trompetles en help ik leerlingen om de trompet te leren spelen. Omdat lesgeven mijn passie is geworden, heb ik in de afgelopen jaren zeer vele leerlingen opgeleid. Zij hebben een mooie hobby, spelen met veel plezier en gebruiken de goede trompettechniek. Ook slaagt ieder jaar een groot aantal leerlingen voor de muziek-examens. 


Sindsdien heb ik de grootste lespraktijk van Nederland opgebouwd met rond de 60 wekelijkse leerlingen. Sinds een aantal jaar is daar ook de succesvolle cursus Online Trompetles bijgekomen. De online trompetlessen zijn voortgekomen uit alle ervaringen van mijn lespraktijk.


Ook zorg ik voor op maat gemaakte arrangementen en schrijf ik de bekende liedjes om voor trompet. Zo kan iedereen liedjes spelen die hij leuk vindt en werken we niet alleen het standaard lesboek door.


Nu weet je iets over mij, lees hieronder alles over trompetles online.


Met muzikale groeten,

Bart Neuvel

Trompetles methoden

Online trompetles bij Bart is gebaseerd op meer dan 100 jaar aan trompetmethoden

Online trompetles komt voort uit een ruime ervaring: Bart Neuvel Music is in de afgelopen 12 jaar gegroeid naar de grootste lespraktijk van Nederland. Wekelijks geef ik meer dan 40 uur les. Aan kinderen vanaf 8 jaar, tot volwassenen ver na hun pensioen. Trompetles krijg je in mijn locaties in Utrecht en in Zoetermeer. Trompet leren spelen bij mij is persoonlijk en op maat. Ik gebruik trompet-methodes van de afgelopen 100 jaar en boeken van nu en zoek daar uit wat voor de leerling het beste past.


Deze persoonlijke aanpak heb ik ook verwerkt in deze unieke cursus: 

Trompetles Online Basis

CV van Bart

Ik ben 2X afgestudeerd: In 1999 aan de Universiteit Utrecht als Natuurkundige. Mijn afstudeerscriptie ging over "De dracht van het trompetgeluid" Dat was een akoestisch onderzoek onder 50 trompettisten in Muziekcentrum Vredenburg in Utrecht. En mijn 2e afstuderen in 2004 was aan het Conservatorium Utrecht, ook in Utrecht, afdeling "lichte muziek". Hier heb ik les gehad van Angelo Verploegen, Ack van Rooijen.

De combinatie van deze 2 studies maakt dat mijn lessen zowel analytisch als muzikaal zijn.

Online trompetles voor jou?

Leer leuke liedjes, goede techniek en het notenschrift.

Gebruik al mijn ervaring van de afgelopen 12 jaar!

De tekst hieronder gaat over de cursus voor starters.

Speel je al trompet en wil je les via Skype of Facetime, kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Ik vind het erg leuk om les te krijgen van Bart. Ik leer veel leuke liedjes ook al ben ik net begonnen!

Freya - 10 jaar

Bart is een uitstekende docent. Hij luistert naar mijn wensen en heeft een gevarieerde lesmethode. 

Christiaan - 28 jaar

Bart is een flexibele docent die per persoon kijkt naar de vooruitgang en problemen. En hoe dit eventueel kan worden verbeterd.

Maria - 27 jaar

Trompetles Online - Basis

Online leer je de basis van het trompetspelen in 30 tot 60 dagen. Als je alles strak achter elkaar doet, heb je het in 30 dagen onder de knie, maar je mag er 60 dagen over doen. 

Online trompetles , wat ga je leren?

Wil jij later in een band trompetspelen?

Als je later in een band wilt spelen en misschien wel optreden met de band? Start dan met deze online cursus. Je leert noten lezen en de basis van samenspelen.

Wil je leuke en bekende liedjes spelen?

In de cursus zitten vanaf het begin leuke liedjes. Omdat je alles in het begin nog moet leren, zijn de liedjes bewust eenvoudig gehouden.

Kan iedereen trompet leren spelen?

De lessen zijn zo opgezet, dat iedereen het kan volgen: Kinderen vanaf 8 jaar (wel met hulp van je ouders!), volwassenen, studenten, gepensioneerden. Iedereen kan het leren!

Ideaal als de muziekschool ver weg is!

Als je ver van de muziekschool woont of opziet tegen het reizen (en parkeren!) voor je les, dan is de Online Cursus ideaal. Je verliest geen reistijd en kan de video's op je gemak terugkijken.

Lees alle features van deze complete cursus

Trompetles online video

Trompetles Online - A. Video's

Iedere week ontvang je een uitgebreide instructievideo. Hier krijg je een rustige en duidelijke uitleg over de verschillende onderwerpen. Het is een stap-voor-stap methode gebaseerd op meer dan 12.000 uur ervaring als docent en het gebruik van meer dan 100 lesboeken. In de video's leer je noten lezen, basistechniek en je eerste liedjes spelen.

korte vragenlijst

Trompetles Online - B. Korte vragenlijst

Na het bekijken van de video krijg je een eenvoudige en korte vragenlijst. Ik kijk je antwoorden na en geef er op- en aanmerkingen op. Het is mijn bedoeling dat je alle onderdelen van de instructievideo's zo goed mogelijk begrijpt en daar helpen de korte vragen enorm mee. 

zelf trompet leren spelen

Trompetles Online - C. Zelf aan de slag

Na de video's en de vragen ga je zelf aan de slag. Je krijgt oefenmateriaal en een eenvoudige instructie hoe je hier zelf mee kan oefenen. De bedoeling is dat je iedere dag 15-20 minuten zelf thuis trompet gaat spelen. 

Trompetles online feedback

 Trompetles Online - 4. Persoonlijke feedback (optie)

Aan het eind van iedere week oefenen stuur je een filmpje van jezelf naar mij op. Daar geef ik via de email persoonlijke feedback op. Zo weet je precies hoe je het doet: Wat doe je goed en wat kan je nog verbeteren. De meeste deelnemers hebben hier heel veel aan omdat het een persoonlijke begeleiding is. Dat vind ik als docent ook erg belangrijk.

Trompetles Online 

Leer in 30 tot 60 dagen goed trompet spelen.

Ontvang direct toegang tot deze complete cursus!

De tekst hieronder gaat over de cursus voor starters.

Speel je al trompet en wil je les via Skype of Facetime, kijk dan hier voor de mogelijkheden.

trompetles online - huurtrompet

Geen trompet? We sturen een trompet naar je op !

Voor slechts 35,- huur je een goede trompet bij de cursus. We sturen een trompet naar je op. Zo kan je vrijblijvend proberen of het bij je past en start je zonder materiaalpech aan je nieuwe hobby. Na 60 dagen kan je hem weer terugsturen of overnemen als je verder wilt gaan. No problem!  

trompetles online cadeau

Trompetles Online cadeau geven?

Misschien wil je iemand anders blij maken en Trompetles Online - Basis cadeau geven. Dat kan! Wij hebben een cadeaubon (pdf). Die kan je 2 maanden na aankoop verzilveren via een speciale pagina. de ontvanger vult daar zijn gegevens en een speciale code in en hij/zij kan starten met de cursus.

Het mooiste cadeau dat er is!

Veel gestelde vragen:

Ik heb nog geen trompet, kan ik dan toch meedoen?

Ja, dat kan zeker. Je kan een trompet huren voor slechts 35,-. 

Die sturen we dan gratis naar je op. Na afloop stuur je hem terug of kan je hem overnemen.

Is de online cursus geschikt voor kinderen?

Vanaf 8 jaar kan je met trompet starten. In de online cursus leer je veel nieuwe dingen, dus er moet zeker een volwassene meekijken en meehelpen! 

Ik vind 30 tot 60 dagen wel erg kort, andere online lessen geven een jaar lang toegang.

Trompetles Online Basis is een echte stap-voor-stap cursus. Het werkt het beste als je de video's in een vaste volgorde bekijkt en oefent. Mijn overtuiging is dat je niet langer dan 60 dagen met de basiscursus bezig moet zijn! Omdat trompetspelen ook een spiertraining is (adem/mondspieren) kan je het beste regelmatig trainen en niet te lang wachten tussen de lessen.

Ik speel al trompet, is het dan ook geschikt voor mij?

Als je al trompet speelt is het ook handig om de cursus te volgen. Je leert er altijd weer iets nieuws van. Trompetles Online Basis kan je dan waarschijnlijk in 4 weken afronden en je krijgt dan ook 4X feedback. Dat is sowieso goedkoper dan priveles. Daarna kan je kiezen voor het vervolg: level 2 en level 3.

Ik wil bugel of cornet spelen, kan ik dan ook meedoen?

De basis van deze instrumenten is gelijk, dus dat kan zeker.

Wat zijn de voordelen van Online les ten opzichte van priveles?

Het grote voordeel van trompetles online is dat je vaak de film met uitleg terug kan kijken. Hierdoor blijft de lesstof veel beter hangen dan in een priveles. Online les heeft het vanzelfsprekende voordeel dat je het in je eigen tijd kan doen en geen reistijd hebt.

Wat is het nadeel van Online les ten opzichte van priveles?

Het nadeel van Online les is dat je meestal geen persoonlijke feedback hebt. Je kan meestal je vragen niet stellen en hebt zelf geen idee of het goed is wat je doet. Nu heb ik deze unieke onlinemethode ontwikkeld waardoor je toch persoonlijke feedback krijgt van mij en je vragen kan stellen via email. Je blijft dus contact houden met je leraar op afstand. Dat is een groot voordeel ten opzichte van andere online cursussen die je alleen toegang geven tot video's maar zelf geen feedback geven. 

Ik heb de Trompetles Online Basis gevolgd en wil doorgaan, kan dat?

Ja, na de basiscursus kun je doorgaan met level 2 en level 3. Na level 3 kan je naar keuze verder gaan met privelessen via Skype.

Ik hoef niet perse feedback, maar wil wel meedoen, kan dat?

Ja, dat kan zeker! Je krijgt dan alleen toegang tot de video's en de huiswerkopgaven (methode) en dan kan je zelfstandig aan de slag.

Als je toch feedback wilt, kan je het altijd later bijkopen, maar het hoeft dus niet perse!

Hoe kan ik me inschrijven?

Heel eenvoudig: ga naar deze inschrijfpagina, kies wat je wilt leren, betalen en starten maar!

 Zodra je betaling binnen is, kan je meestal binnen een dag al starten met de eerste video.


Kijk snel voor onze Bonus !

Bonus !

Omdat je het beste trompet leert spelen met persoonlijke aanwijzingen, geef ik een grote korting.

Je krijgt feedback op je resultaten t.w.v. 87,- voor

slechts 12,- extra!

Dat betekent dat je na iedere les de filmpjes van jezelf kan opsturen en daarna mail ik je persoonlijke aanwijzingen. 

De vier weken cursus zijn mij heel goed bevallen. Je bent een uitstekende docent, je legt alles duidelijk uit en komt rustig en geduldig over - complimenten! De cursus is ook helemaal op mijn situatie toegesneden: ik woon in een tamelijk afgelegen dorp, een muziekschool is ver weg....

Hans

Ik wil je wel zeggen dat ik de lessen die ik heb gehad, heel fijn vond, ze waren leerrijk en goed vol te houden om toch snel met de trompet aan de slag te kunnen.

Linda

Fijn,


je uitleg op de video, rustig en ik kan goed mee spelen. 


Dankjewel.

Danielle

Online Trompetles ? Goed trompet leren spelen!