Online trompet leren spelen

Online trompetles

Ruim 5 jaar ONLINE specialist

Lespakketten voor starters en gevorderden.

Online trompetles van Bart

Online trompetles van Bart

Online trompetles en online trompet leren spelen kan je hier leren. Mijn naam is Bart Neuvel, Ik ben (online) trompetleraar, trompettist en oprichter van Bart Neuvel Music. Sinds 2006 geef ik trompetles en help ik leerlingen om de trompet te leren spelen. Omdat lesgeven mijn passie is geworden, heb ik in de afgelopen jaren zeer vele leerlingen opgeleid. Zij hebben een mooie hobby, spelen met veel plezier en gebruiken de goede trompettechniek. Ook slaagt ieder jaar een groot aantal leerlingen voor de muziek-examens. 


Sindsdien heb ik de grootste lespraktijk van Midden-Nederland opgebouwd met rond de 60 wekelijkse leerlingen. Sinds een aantal jaar is daar ook de succesvolle cursus Online Trompetles bijgekomen. De online trompetlessen zijn voortgekomen uit alle ervaringen van mijn lespraktijk.


Ook zorg ik voor op maat gemaakte arrangementen en schrijf ik de bekende liedjes om voor trompet. Zo kan iedereen liedjes spelen die hij leuk vindt en werken we niet alleen het standaard lesboek door.


Nu weet je iets over mij, lees hieronder alles over trompetles online.


Met muzikale groeten,

Bart Neuvel

Online trompetles voor jou?

Leer leuke liedjes, goede techniek en het notenschrift.

Gebruik al mijn ervaring van de afgelopen 15 jaar!


Lespakketten voor starters en gevorderden.

Ik vind het erg leuk om les te krijgen van Bart. Ik leer veel leuke liedjes ook al ben ik net begonnen!

Freya - 10 jaar

Bart is een uitstekende docent. Hij luistert naar mijn wensen en heeft een gevarieerde lesmethode. 

Christiaan - 28 jaar

Bart is een flexibele docent die per persoon kijkt naar de vooruitgang en problemen. En hoe dit eventueel kan worden verbeterd.

Maria - 27 jaar

trompetles online - huurtrompet

Geen trompet? We sturen een trompet naar je op !

Voor slechts 35,- huur je een goede trompet bij de cursus. We sturen een trompet naar je op. Zo kan je vrijblijvend proberen of het bij je past en start je zonder materiaalpech aan je nieuwe hobby. Na 60 dagen kan je hem weer terugsturen of overnemen als je verder wilt gaan. No problem!  

De cursus is mij heel goed bevallen. Je bent een uitstekende docent, je legt alles duidelijk uit en komt rustig en geduldig over - complimenten! De cursus is ook helemaal op mijn situatie toegesneden: ik woon in een tamelijk afgelegen dorp, een muziekschool is ver weg....

Hans

Ik wil je wel zeggen dat ik de lessen die ik heb gehad, heel fijn vond, ze waren leerrijk en goed vol te houden om toch snel met de trompet aan de slag te kunnen.

Linda

Fijn,


je uitleg op de video, rustig en ik kan goed mee spelen. 


Dankjewel.

Danielle

Online Trompetles ? Goed trompet leren spelen!

Lespakketten voor starters en gevorderden