Page content

Eerstvolgende Open Dag

Eerstvolgende Open Dag

De eerstvolgende Open Dag is op:

  • nog niet bekend
  • van 11.00-16.00
  • CKC-Zoetermeer of Utrecht
  • Leidsewallen 80, 2722 PC Zoetermeer

Wat kan je doen op de Open Dag?

Je kan de instrumenten proberen: trompet, bugel, tuba en trombone. En je kan mij al je vragen stellen. Inschrijven hoeft niet, maar mag wel, dan hou ik een tijd voor je vrij. Stuur een mailtje naar info@bartneuvelmusic.nl

Open Dag gemist?

Heb je de dag gemist (of kan je niet wachten) en wil je toch graag de Proefles doen? Dat kan ook, stuur me berichtje en ik mail je terug met een dag en tijd.

Contact

Introductiecursus doen?

Weet je al zeker dat je trompet, bugel, tuba of trombone wilt leren? Start dan met de Introductiecursus.

Comment Section

3 reacties op “Eerstvolgende Open Dag


Door Norah op 1 december 2016

Ik wil graag trompet les krijgen


Door Norah op 1 december 2016

Ik wil graag trompet les krijgen want ik kan geen nooten lezen want ik weet niet hoe dat moet


Door Bart op 15 december 2016

Hallo Norah,
Het handigst is om een afspraak te maken voor een gratis proefles. Dan kunnen we kennis maken en natuurlijk de basis leren van trompetspelen. Een mailtje naar info@bartneuvelmusic.nl werkt het beste. Groeten Bart

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen:

Stimulerend, enthousiasmerend en gezellig…

Ik heb me in een beetje een impulsieve bui deze zomer opgegeven voor een proefles bij Bart, en zijn enthousiasme werkte meteen heel aanstekelijk. In de lessen komt alles aan bod, maar wordt het meeste tijd besteed aan het spelen zelf en dat is natuurlijk het leukst.
Bart weet je ook steeds weer een stapje verder te laten gaan, waardoor je (zelfs als absolute beginner) snel vooruitgang boekt. Ik ben voorafgaand aan een les steeds weer benieuwd met wat voor nieuws ik na de les weer thuis zal komen. Kortom: stimulerend, enthousiasmerend én gezellig, echt een aanrader! Rivkah, 30 jaar