Over Bart Neuvel Music

Bart Neuvel Music is specialist in muziekonderwijs in Utrecht en Zoetermeer voor de volgende lessen:

•Trompet les

•Bugel les

•Tuba les

•Trombone les

Naast deze individuele instrumentale lessen is ook een succesvolle cursus Jazz Improvisatie ontwikkeld. Hier hebben honderden leerlingen de basis van hun improviserende carrière gelegd.

Over mij persoonlijk

Ik studeerde twee keer af. In 1999 aan de Universiteit Utrecht, Faculteit Experimentele Natuurkunde. Mijn afstudeerscriptie ging over ''De dracht van trompetgeluid''. Dat was een akoestisch onderzoek in Muziekcentrum Vredenburg waaraan een groot aantal trompettisten heeft meegedaan.

Mijn 2e afstuderen was in 2006 aan het Conservatorium van Utrecht, richting Lichte muziek trompet. Ik kreeg lessen van o.a. Angelo Verploegen, Willem van der Vliet, Ack van Rooijen. Daarnaast volgde ik Masterclasses en cursussen van Allen Vizutti, Joe Alessi, Jouko Harjanne, Randy Brecker, Carla Bley en Ray Anderson.

Als trompettist was ik te horen in o.a. Nederland, Engeland, Belgie, Frankrijk, Spanje en Duitsland. Dit is zowel klassiek als jazz, pop en salsa muziek. Momenteel treedt ik veel op in jazzbezetting: www.achtergrondjazzenloungemuziek.nl

Sinds 2002 geef ik les. Hier heb ik echt mijn passie gevonden. Ik vind het leuk om mensen wegwijs te maken in de wereld van de trompet. Dat kan aan kinderen zijn vanaf 7 jaar die ik op een speelse manier benader, en volwassenen die (meestal.....) een wat serieuzere insteek hebben. Bij mij zijn de lessen leerzaam, gezellig en op ieders tempo en ambitie aangepast. dat vind ik ook het leukste om te doen. Bij mij zul je dus geen standaardmethode van A tot Z doorwerken, maar ik ken de meeste boeken en trompetmethoden van de afgelopen honderd jaar. Daar zoek ik een boek, of af en toe een kopie, bij jouw situatie. Ook de theorie en zelf een muziekstuk maken komt aan bod.

Geen bijvak

Het lesgeven heb ik al vrij snel uitgebreid tot een hele stabiele praktijk van zo'n 60 wekelijkse leerlingen. Ik ben het lesgeven niet als bijvak gaan doen, maar ben er ongeveer 50 uur in de week mee bezig !

Wil je ook kennismaken? Reserveer een gratis proefles !

Ja, ik wil een gratis proefles!


Bart Neuvel Music in cijfers:

Sinds de start in 2006 is het bedrijf Bart Neuvel Music gegroeid en in 2016 zijn dit de cijfers:

  • Wekelijks 60+ leerlingen
  • 2 Locaties: Zoetermeer en Utrecht
  • Jaarlijks behalen leerlingen hun HaFaBra examens (naar keuze)
  • Leerlingen vanaf 7 jaar tot ruim gepensioneerd
  • Waarderingscijfer 8,3 (enquete 2016)

Geen enkele vraag is vreemd ! Stel ze hieronder !